szállítmányozás

szállítmányozás

Közúti szállítások

A legkülönfélébb árukat szállítjuk közúton, lehet az normál kereskedelmi áru, hűtött áru, veszélyes vagy nagy értékű áru, ahol fontos a pontosság és a gyorsaság. Jellemző az Európán belüli közúti szállítás vagy harmadik ország (Oroszország, Ukrajna, Törökország, stb.) irányába történő export/import közúti szállítás. Európai Unión kívül eső közúti szállításoknál a vámkezelést is el kell végezni. A közúti szállítások megszervezéséhez jellemzően 1 munkanap elegendő. A tehergépkocsik mérete és felépítményeinek fajtája igen szerteágazó, ezért kérjük, mindig jelezze kollegáink felé az aktuális közúti szállításhoz támasztott igényeit, hogy a legnagyobb megelégedettséggel tudjuk végezni munkánkat. A közúti fuvarok árairól érdeklődjön kollégáinknál vagy az online árajánlatkérő segítségével. segítségével. segítségével.

közúti szállítás

Teljes kamionos közúti szállítás

A Tehergépkocsiba csak egy Ügyfél áruját rakjuk, jellemzően a fajlagos költségek optimalizálása végett, de nagyobb értékű szállítmányok esetén is gyakran ezt a megoldást választják Partnereink. Általánosságban elmondható hogy furgont (4-8 EUR paletta 0,9-1,5 tonna hasznos teher), kis (8-16 EUR paletta 2-3,5 tonna hasznos teher), közepes (16-25 EU paletta 3,5-8 tonna hasznos teher) és nyerges kamionokat (33 EUR paletta 24 tonna hasznos teher) különböztetünk meg.

europai szállítás

Részrakományos közúti szállítás

Amennyiben kevesebb mennyiségű a szállítandó áru, hogy egy teljes szállítóeszközt megtöltsön, ellenben szeretné, hogy áruja mihamarabb megérkezzen, olyan szállítóeszközzel végezzük a szállítási feladatot, aminek rakterében több Ügyfél áruja is helyet foglal. Minden egyes árut ugyanaz a szállítóeszköz vesz fel és rak le. A szállítási idő nem sokkal hosszabb, mint egy direkt, teljes kamion, ellenben a szállítás díja az áru méreteitől függnek, a fennmaradó szabad kapacitást nem kell kifizetnie.

komionos rakodás

Gyűjtő közúti szállítás

A leglassabb közúti szállítási mód, ellenben a kis prioritású vagy nagy határidős szállítások szempontjából a legköltséghatékonyabb szállítás. A szállítandó árut jellemzően egy kisebb fuvareszköz beszállítja a gyűjtőraktárba, ahol sok Ügyfél áruját összevárva egy teljes kamiont indítunk a megadott ország gyűjtőraktárába, ahonnan egyesével kiszállítjuk az árukat rendeltetési helyükre.

konténer hajó