szállítmányozás

szállítmányozás

Légi szállítmányozás

A XX. század eleje óta a leggyorsabb módja a szállításnak a levegőben történő szállítás. A modern korban szállítmányainkat menetrendszerinti, Cargo, és charter (bérelt repülőgép) járatokon végezzük. A légi szállítás szempontjából nagyon fontos, hogy a szállítandó áru beférjen a repülőgépbe, a repülést ne veszélyeztesse. Jellemzően nagy értékű, sürgős vagy romlandó árukat importálunk/exportálunk légi úton. Légi szállítási árakról érdeklődjön kollégáinknál vagy az online árajánlatkérő segítségével.

légi szállítás

Import légi szállítás

Amerikából vagy távol keletről, jellemzően Kínából érkeznek légi szállításaink. Minden nagyobb kereskedelmi városban ellátjuk ügyfeleink logisztikai, szállítmányozói feladatait. Amennyiben mi szervezzük a légi szállítás külföldi részét, az üzletben meghatározott INCOTERM paritás alapján, a megelőző beszállítást, dokumentációt elvégezzük, légi áruja gyorsan és pontosan fog megérkezni. A légi szállításokat minden esetben megversenyeztetjük a légitársaságokkal, így a tranzitidő figyelembe vételével a legoptimálisabb megoldást kínálhatjuk ügyfeleinknek.

import légi szállítás

Export légi szállítás

Az összes Magyarországon lévő Cargo és utasforgalmi légitársasággal kapcsolatban vagyunk, azon légitársaságok kapacitásait is felhasználjuk, melyek nem rendelkeznek a Liszt Ferenc repülőtéren bázissal, ilyenkor az árukat express, 2 sofőrös „légi kamionokkal” juttatjuk el az európai repülőterekre. Jellemzően a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről indítjuk légi szállításainkat, de esetenként Pozsony, Bécs, Frankfurt repülőterek optimálisabbak a légi szállítás elvégzéséhez. Teljes körűen intézzük az áruk beszállítását a repülőtérre, elkészítjük a vámokmányokat és a légi szállítást kísérő okmányokat, gondoskodunk róla, hogy az érkező oldalon kollegáink mihamarabb dokumentálják az érkezést, elvégezzék a vámkezeléseket, dokumentációt, így a légi áru időben a rendeltetési helyére érkezik.

Export légi szállítás