szállítmányozás

szállítmányozás

Tengeri szállítások

Navigare necesse est, talán az emberi civilizációval egy idejű a hajózás, már őseink is rájöttek, hogy nagy távolságokat lehet megtenni viszonylag kis energiaráfordítással. Korunk globalizált világában teljesen hétköznapi, hogy egy kereskedő a tengerentúlról szerzi be a portékáit vagy éppen adja el. A távolsághoz viszonyítva a legolcsóbb szállítási mód, legyen az teljes vagy rész szállítmány. Amennyiben most szeretne a tengerentúllal kereskedni, és külkereskedelmi információkra, tanácsokra lenne szüksége, kollegáink szívesen állnak rendelkezésére, legyen szó a szállítás részleteiről, vagy az ügylet ajánlott paritásáról. Tengeri szállítási árakról érdeklődjön kollégáinknál vagy az online árajánlatkérő segítségével.

tengeri szállítás

Teljes konténeres tengeri szállítás (FCL)

20' ; 40' ; 40HC konténerben szállítunk import vagy export árukat. Jellemzően Koper, Hamburg, Bremenhaven vagy Antwerpen - kikötőkön keresztül. A konténerek méretekről a szállítás előtt tájékozódjon

konténer hajó

Részrakományos tengeri szállítás(LCL)

Amennyiben kisebb mennyiségű árut szeretne gazdaságosan szállítani tengeren keresztül, több ügyfél árujával együtt szállítjuk áruját egy konténerben így jelentősen lecsökkentve a szállítás költségeit. Gyűjtő raktáraink Hamburg, Bremenhaven, és Koper kikötőiben vannak.

konténer rakodás